okt
20
2011
-

 

 

“Alle hens aan dek” Red de Zeefakkel

Donderdag 20 oktober organiseert ZKK Hellevoetsluis i.s.m andere korpsen uit heel Nederland een bliksemactie: “Alle hens aan dek, red de Zeefakkel” om geld in te zamelen voor het opknappen van het korpsschip o/s De Zeefakkel. Iedereen is van harte welkom van 14u-16u op het grasveld tegenover het schip aan Kanaalweg Westzijde’ Wat is er te doen? Spelletjes, knopen leggen, op de foto gaan, broodjes knakworst en cake eten, fris of limonade drinken en…. SBS Hart van Nederland zal ook aanwezig zijn! Iedereen is van harte welkom. Neem een vrolijk humeur en een goed gevulde portemonnee mee! bestuur, kadetten en vrijwilligers ZKK Hellevoetsluis Giften zijn altijd van harte welkom: rek.nr 3654.21.499 t.n.v. ZKK Hellevoetsluis onder vermelding van “gift Zeefakkel”

Geschreven door Patrick van Wijk in: Nieuwsberichten | Tags:

Helaas, u kunt niet reageren