nov
03
2011
-

 

 

Verhalen naar Stellendam

Na alle slechte berichten zijn er nu ook eindelijk eens positieve dingen te melden.
Zo is afgelopen vrijdag het bluswater door Europoort Industrie Diensten BV opgehaald en afgevoerd. Zij hebben ons ook voorzien van allerlei schoonmaak middelen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Onze uniformen worden door Textiel Services Rijnmond gereinigd.
De kombuis is weer bijna brandschoon, en het eerste gedeelte van de whalegang is schoongemaakt.

Volgende week zullen we de Zeefakkel tijdelijk naar een andere ligplaats verhalen, omdat wij denken dat ze nu toch gevoelig blijft voor souvenir jagers, dit ondanks dat er niets meer te halen valt. Hier zal ze verder gereinigd gaan worden en zal alle navigatie apparatuur worden verwijderd. Hier is er een hoop in een slechte staat aangetroffen en verwacht wordt dat we een hoop zullen moeten vervangen. De eerste indruk van beneden is dat alles gestript gaat worden en dat we alles opnieuw op gaan bouwen, wij denken dat dit de kortste klap zal zijn.
We hadden in het begin er een hard hoofd in maar zoals ik er nu zelf naar kijk denk ik dat het mogelijk moet zijn dat de Zeefakkel volgende zomer in ieder geval weer zelf zal varen en dat we weer gezellig met de kinderen op het nationale zomerkamp in juli kunnen verschijnen.

 

Geschreven door Patrick van Wijk in: Nieuwsberichten | Tags: , ,

Helaas, u kunt niet reageren