feb
14
2012
-

 

 

Donatie Toneelvereniging I.C.C.

Toneelavonden in Tinte

De jaarlijkse uitvoeringen van toneelvereniging I.C.C. uit Tinte zitten er weer op. Het blijspel ‘Rosageur + Manusgein’ trok volle zalen en de spelers bezorgden het publiek een leuke avond.

De opbrengst van de verloting is altijd voor een goed doel, dat wordt gekozen door de spelers. Dit jaar was de opbrengst 625,75 euro en dit bedrag is overgemaakt naar het zeekadettenkorps in Hellevoetsluis. Met deze financiële bijdrage wil toneelvereniging I.C.C. ons korps steunen en helpen met de wederopbouw van het schip. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt door het beschikbaar stellen van prijsjes en/of het kopen van lootjes, heel erg bedankt!

 

Geschreven door Patrick van Wijk in: Nieuwsberichten | Tags: ,

Helaas, u kunt niet reageren