mrt
04
2013
-

 

 

Verkoop vletten

Vandaag was het zover, de vletten die verkochten waren werden opgehaald. Enkele weken eerder is tijdens een vergadering besloten om overtollige vletten te verkopen. We hadden 5 lelie vletten en 1 werk vlet wat voor ons korps toch te veel van het goede werd. Het vraagt een hoop onderhoud en tijd wat we na de brand ook goed op de Zeefakkel kunnen gebruiken. Zodoende werd besloten tot de verkoop van de kale vletten. Het overbodige zeil materiaal zal bij ons achterblijven en gebruikt worden om de vletten compleet te maken. De vletten ging het internet op en al snel was er een koper gevonden in Amsterdam. Deze gaat de vletten opknappen en inzetten als grachtenboten voor Amsterdam. Vanmorgen om half 9 stond er vrachtwagen met hijskraan bij de Zeefakkel welke de vletten heeft opgeladen en naar Amsterdam heeft gebracht. We hebben nu nog 3 vletten over welke de komende weken zullen worden geschilderd voor het komende zeilseizoen.

IMG_6282 IMG_6304 IMG_6308 2013-03-04 09.02.46
Geschreven door Elmar de Groot in: Nieuwsberichten |

Helaas, u kunt niet reageren