mrt
22
2013
-

 

 

Bezoek van Teamco Foundation

teamco-bedankt-003Vrijdag morgen was onze hoofdsponsor, Teamco Foundation aan boord. Deze stichting uit Zwitserland helpt verenigingen en organisatie’s bij de wederopbouw van grote publieke projecten. Na de brand in oktober 2011 zijn we in contact gekomen met de Nederlandse afdeling van Teamco Foundation en hebben hun financiële steun gekregen. Dankzij deze steun kon het timmerbedrijf aan de slag en zijn alle hutten weer ingericht. Vandaag, ruim 1,5 jaar later kwam de Zwiterse afdeling kijken aan boord van de Zeefakkel. Deze hebben een uitgebreide rondleiding gekregen van het kader en hebben kennis gemaakt met het Zeekadetkorps Hellevoetsluis. Na de rondleiding was het tijd voor een bedankje. Als dank en blijk van waardering voor hun grote steun werden er wapenschildjes en canvas doeken overhandigd. Deze krijgen een mooi plekje op hun kantoor in Genève, Zwitserland waarbij ze nog eens kunnen terug denken aan de Zeefakkel.

teamco-bedankt-006teamco-bedankt-017

 

Geschreven door Elmar de Groot in: Nieuwsberichten |

Helaas, u kunt niet reageren